Your browser does not support SVG

Enneagrammet – En tvådagars workshop med Subhuti

Stockholm, Höst 2019 eller 2020

Enneagrammet är en dynamisk modell med nio personlighetstyper som hjälper dig att förstå dig själv och andra i ditt liv. Ett verktyg för självutveckling, ledarskap och teambuilding.

Modellen används av psykoterapeuter, företagskonsulter, coacher och människor över hela världen som är intresserade av att veta mer om sig själva.

Att upptäcka din personlighetstyp avslöjar det dolda mönstret som styr ditt beteende när du känner dig osäker eller stressad. Din personlighetstyp skapades i barndomen när du testade olika sätt att hantera din familjemiljö och att relatera till dina föräldrar. Naturligtvis valde du den strategi som fungerade bäst.

Denna strategi blev fastställd vid tio års ålder och flyttade sedan in i den omedvetna delen av hjärnan och fortsätter att påverka ditt beteende som vuxen utan att bli sedd eller förstådd. Att identifiera mönstret ger dig mer valfrihet i ditt liv och tar dig närmare din autentiska natur.

Praktisk information

Tid: Lördag 10:00-17:00 och söndag 10:00-16:00.

Språk: engelska

Pris: 1,200 kr exklusive Moms. Lunch: 150 kr/dag

Plats: Stora Huset

Vi erbjuder en god hemlagad vegetarisk lunch. Kaffe, te, frukt och nötter ingår. Vid bokning får du mer information om hur du tar dig hit och vi hjälper gärna till att boka ett rum för övernattning i närheten eller i Stockholm.

Historia

Enneagramsymbolen går tillbaka till det antika Grekland. Symbolen kom till Europa på 1920-talet och utvecklades som ett psykologiskt verktyg under 1960-talet av Oscar Ichazo. Det har vidareutvecklats av välkända Enneagram-lärare som Claudio Naranjo, Helen Palmer, Don Riso, Russ Hudson och andra.

Om Subhuti

Subhuti lär ut Enneagrammet på ett enkelt och underhållande sätt som han har utvecklat efter många års erfarenhet.

I början av 1970-talet var Subhuti en politisk journalist som arbetade i det engelska parlamentet. 1974 lämnade han sitt jobb för att gå med i Oscar Ichazos Arica-skola i New York. 1976 reste Subhuti till Pune, Indien, för att följa Osho. Efter att ha bott och arbetat i kollektivet i flera år, började Subhuti lära ut meditationstekniker inriktade på självupptäckt, inklusive Enneagram-systemet.

Sedan 1990-talet leder Subhuti Enneagram workshops i Indien, Tyskland, Ryssland, Danmark, Grekland och andra länder.

Länkar:

http://www.enneagraminstitutet.se/teori/

http://www.enneagrammet.se/vad-ar-enneagrammet/

För bokning eller frågor kontakta Ebba Horn 070-492 87 04 eller ebba@orakersgard.se

 

PDF IN ENGLISH HERE

Enneagram with Subhuti  COMING SOON