Your browser does not support SVG

Boka konferens i herrgårdsmiljö nära Stockholm

Koppla av och njut av er konferens i välbevarad herrgårdsmiljö och på levande gård med gamla anor. Som gäst disponerar ditt sällskap själva över herrgården. Möts och samtala i vackert inredda rum med en blandning av gammal lantlig stil och modern känsla.

Herrgården passar perfekt för dagskonferens och måltider upp till 25 personer. Vi erbjuder övernattning till 12 personer fördelade över 8 sovrum. Herrgården är omringad av stora gräsmattor och hagar med hästar med en vacker utsikt över Mälaren.

Herrgården hyrs endast ut till ett sällskap i taget för en exklusiv och privat upplevelse. Vi skräddarsyr alla upplägg och vi riktar oss till de kunder som önskar en unik upplevelse. Vi hjälper med förslag på program och menyer till måltiderna. All mat är lagad från grunden med bra råvaror och mycket omsorg.

Det finns snabb internet uppkoppling (fiber), skrivare, skanner, flatscreen, projektor, white-boardtavla samt mindre bord som kan kombineras på olika sätt. Bastu och möjlighet till bad i sjö eller pool beroende på säsong.

Prisexempel baserat på sällskap om 12 personer:

  • Halvdag (fm kaffe & lunch): 875 kr/person
  • Heldag (fm kaffe, lunch, em kaffe & middag): 1,670 kr/person
  • Dygn (fm kaffe, lunch, em kaffe, middag, frukost & fm kaffe): 2,600 kr/person

För frågor eller offert, maila lena@orakersgard.se eller ebba@orakersgard.se.

Går bra att ringa Lena på 070-789 55 54 eller Ebba på 070-492 87 04.