Your browser does not support SVG

Boka konferens i herrgårdsmiljö nära Stockholm

Välkommen att koppla av och njut av er konferens i välbevarad herrgårdsmiljö och på levande gård. Som gäst disponerar ditt sällskap själva över hela herrgården. Möts och samtala i vackert inredda rum med en blandning av gammal lantlig stil och modern känsla.

Herrgården passar perfekt för möten och konferens up till 25 personer. Vi erbjuder övernattning till upp till 16 personer fördelade över 12 sovrum i herrgården och Södra Flygeln. Bastu och möjlighet till bad i sjö eller pool. Husen är omringade av stora gräsmattor och hagar med hästar med en vacker utsikt över Mälaren. 

Vi hyr endast ut till ett sällskap i taget för en exklusiv och privat upplevelse. Vi skräddarsyr alla upplägg och vi riktar oss till de kunder som önskar en unik upplevelse. All mat är lagad från grunden med bra råvaror och mycket omsorg. 

Vi arbetar aktivt med miljön på gården genom bland annat ett EU projekt för återställande av blomsterängar, hållbara odlingar av grönsaker och bokashi fermentation. Vi ser gården som en mötesplats för omställning och framtidshopp.

Vi erbjuder inspirerande företagsakiviteter: t.ex. Örtvandring: gör användbara preparat av örter att ta med sig hem. tex älgörtstinktur vid förkylning, feber och värk i huvud. Odling, Bokashifermentation och föreläsningar om hur vi främjar biologisk mångfald. Vi har 35km vandringsleder på halvön som passerar fornlämningar och varierande landskap.

Prisexempel baserat på sällskap om 12 personer:

  • Halvdag (fm kaffe & lunch): 900 kr/person
  • Heldag (fm kaffe, lunch, em kaffe & middag): 1,750 kr/person
  • Dygn (fm kaffe, lunch, em kaffe, middag, frukost & fm kaffe):  2,800 kr/person

 

För frågor eller offert:

maila ebba@orakersgard.se eller ring på 070-492 87 04.