Your browser does not support SVG

Välkommen till

Vår ambition är att utveckla gården långsiktigt och att bevara den värdefulla natur och kulturmiljö som finns från tidigare generationer.

Vår vision är att skapa en plats för möten mellan människor där aktiviteter och verksamheter skapar välbefinnande för människor, natur och djur.

Gården

Levande gårdsnäring med jordbruk, skog, odlingar, hästar, kor, får och andra djur. Besök oss i Ladan under helgerna och njut av hembakade godsaker. 

Ladan
& Café

Populärt utflyktsmål med café, matbutik, lekrum, småsaker, inredning, växter, keramik, konst och mycket mer. Ladan är öppet kl 11-16 under de flesta helgerna. Ni är varmt välkomna på besök.  

DSC_1333

PROGRAM 2020

  • Ladan öppnar för säsongen 29 feb
  • Öppettider lördag-söndag 11-16
  • Odla Ihop arbetsträffar startar 20 mars

Stallet

Här trivs hästar som går i flock med lång utevistelse. Vi hyr ut boxar i kallstall, varmstall och lösdrift. Alla delar drivs som kollektiv. Pågår försök med fermentering av hästgödsel.

Stora
Huset

1700 tals herrgård vackert beläget vid Mälaren på Lennartsnäshalvön. Tillgänglig från 2019 för uthyrning privat och för företagsarrangemang.

Miljö

Vår ambition är att skapa en hälsosammare miljö för växter, djur och människor. Vi arbetar med lokala miljö- och klimatprojekt för tex återvinning av hushållsavfall för att omvandla till energirik och levande jord. Pågår försök med fermentering av hästgödsel för att effektivisera hantering och öka mikroliv och näring i jorden.

Historia