Your browser does not support SVG

Hyr vår herrgård för en weekend

.

Upplev en herrgårdsweekend tillsammans med familj eller vänner.

Välkommen till vår herrgård där vi alltid vill förmedla en välkomnande hemma hos-känsla. Möts, umgås, ät och bo i vackert inredda rum där gammal lantlig stil möter modern känsla. Herrgårdshuset har en vacker utsikt över Mälaren och ligger i hjärtat i en levande familjegård med djur och odlingar. Huset erbjuder pool och bastu samt stora ytor både inne och ute som ger plats för samvaro, vila och lek.

Hyr gården en weekend eller hela veckan och passa på att umgås i en enskild miljö eller fylla dagarna med några av alla aktiviter som finns i närheten. Ett par minuter från gården finns möjlighet att spela padel på Popuppadel, golf på Bro Hof Slott eller Bro-Bålsta Golfklubb. På halvön finns 35km vandringsleder i varierat landskap där man passerar gamla fornlämningar, beteshagar och trollska skogsgläntor.

Ladan
Några hundra meter från huset ligger “Ladan”. Här hittar du ett mysigt café med hemlagade bakverk och lättare luncher, en matbod med närproducerade godsaker, butiker med återbruk, ekologiska odlingar samt grisar, ankor, höns, kaniner och hästar. En mycket avslappnad miljö som är väl värt ett besök eller två.
Ta sig runt

Det tar 5 min med bil till pendeltågsstationen där tåget går till Stockholm Central. Du är mitt i Stockholms city på mindre än 30 min.
Cyklar finns för utlåning om du vill se dig omkring i omgivningen.

Historia

Öråkers herrgård, i dess nuvarande utförande, uppfördes troligen i början av 1790-talet. Idag är den en välbevarad herrgårdsmiljö med huvudbyggnad i tre våningar samt två närliggande flyglar. Efter flera  generationsskiften sedan 1790-talet drivs gården idag av Ebba Horn med man och barn. Ytterligare intressant information om Öråker finns på Upplands Bro Kulturhistoriska Forskningsinstituts hemsida www.ukforsk.se.

Prisexempel
  • Fredag lunch – söndag eftermiddag 25 000:-

Kontakta oss för frågor eller offert

Catharina catharina@orakersgard.se eller 073-625 75 12
Ebba ebba@orakersgard.se eller 070-492 87 04

Vy över herrgården