Your browser does not support SVG

Välkommen till

Vår ambition är att utveckla gården långsiktigt och att bevara den värdefulla natur och kulturmiljö som finns från tidigare generationer.

Vår vision är att skapa en plats för möten mellan människor där aktiviteter och verksamheter skapar välbefinnande för människor, natur och djur.

Gården

Levande gårdsnäring med jordbruk, skog, odlingar, hästar, grisar, ankor, kor, får och kaniner. Besök oss i Ladan under helgerna och njut av hembakade godsaker. 

Ladan
& Café

Populärt utflyktsmål med café, matbutik, lekstuga, inredning, växter, keramik, konst och konserter. Ladan är öppet kl 11-16 under de flesta helgerna. Ni är varmt välkomna på besök.  

Ladan_blommor_vy

PROGRAM 2020

  • Ladan är öppen de flesta helger 11-16
  • Odla Ihop arbetsträffar startar 20 mars

Stallet

Här trivs hästar som går i flock med lång utevistelse. Vi hyr ut boxar i kallstall, varmstall och lösdrift. Alla delar drivs som kollektiv. Pågår försök med fermentering av hästgödsel.

Herrgården

Herrgård som är från 1790 ligger vackert beläget vid Mälaren på Lennartsnäshalvön. Huset finns tillgänglig för uthyrning till privatpersoner och för företagsarrangemang.

Vy över herrgården

Miljö

Vår ambition är att skapa en hälsosammare miljö för växter, djur och människor. Vi arbetar med lokala miljö- och klimatprojekt för tex återvinning av hushållsavfall för att omvandla till energirik och levande jord. Pågår försök med fermentering av hästgödsel för att effektivisera hantering och öka mikroliv och näring i jorden.